Back to top

Tot a punt pel Memorimage 2020

Les pel·lícules es podran veure online a la plataforma del festival de manera gratuïta, únicament s'haurà d'omplir un formulari de registre.

El Festival Memorimage inaugura aquest dimarts la seva quinzena edició en format online i marcada, per tant, directament per la pandèmia de la COVID19 que ha marcat el canvi de dates, de principi de novembre a finals de mes, i també el format.

La cerimònia inaugural, que se celebrarà el 24 de novembre a les 19:00 h a través del canal de youtube del festival, serà conduïda per la periodista Montse Llusà, i comptarà amb la presencia d’Anna Petrus, directora artística del festival, i amb la protagonista de la pel·lícula inaugural, així com amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Cultura, Educació i Política lingüística, Daniel Recasens; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el director del Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs. 

Aquest any, Festival virtual

"Pilar Aymerich. La Mirada Felina" inaugurarà aquesta edició del festival i serà la primera pel·lícula disponible a la plataforma online. La pel·lícula fa un retrat de l’autora d’infinitat de fotografies icòniques de la transició democràtica i la lluita feminista, Pilar Aymerich. 

A partir de les 22:00 h estarà disponible a la plataforma la resta de la programació del festival: "They Call me babu", "Video blues", "La vuelta de San Perón", "El abogado", "El hombre que pudo salvar la vida de Michael Jackson" i "A media voz". La Secció MemoriReus, estarà també disponible a la plataforma. Els espectadors podran gaudir de les dues pel·lícules de la secció: "Los Glosters" i "Casa Navàs. Construint la Memòria".

Disponibilitat dels films

Les pel·lícules es podran veure online a la plataforma pròpia del festival (online.memorimage.festival.cat). Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari de registre, que li donarà accés al visionat dels films. 

Totes les pel·lícules estaran disponibles des del dia 24 de novembre a les 22:00 h fins el diumenge 29 de novembre a les 24:00h. Amb excepció de "A media voz" que només estarà disponible durant 24 hores des del dissabte 28 de novembre a les 20:00 h.

El diumenge 29 de novembre a les 20:00 h tindrà lloc la Cloenda del Memorimage 2020 i serà llavors quan es donaran a conèixer els guanyadors d’aquesta edició. La cerimònia es retransmetrà també a través del youtube del festival.

Les pel·lícules es trobaran a Filmin

A més a més, les pel·lícules "La vuelta de San Perón", "El abogado", "El hombre que pudo salvar la vida de Michael Jackson" i "Los Glosters" estaran a la plataforma Filmin per a tots els seus subscriptors des del 24 de novembre fins al 24 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades