Back to top

Totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, reconegudes amb la Bandera Blava

És l’únic municipi de la demarcació de Tarragona que ha guanyat enguany una Bandera Blava

Totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han aconseguit el guardó de Bandera Blava 2022, que reconeix internacionalment la seva qualitat i els seus serveis. En concret, les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu i del Torn l’han renovat; i la platja de l’Almadrava, l’ha aconseguit recuperar.

Es tracta d'un distintiu que atorga anualment el Jurat Internacional de la Foundation for Environmental Education  (FEE), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.

La qualitat màxima excel·lent a les zones de bany és el resultat de les adequades mesures de gestió d’aquestes zones, del bon funcionament dels sistemes de sanejament i de les mesures de control i inspecció del medi.

A Catalunya, aquest 2022 han estat guardonades un total de 94 platges, 36 de les quals corresponen a la demarcació de Tarragona (26 de la Costa Daurada i 10 de les Terres de l’Ebre).

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és l’únic municipi tarragoní que ha guanyat enguany una Bandera Blava, la de la platja de l’Almadrava, que s’afegeix a les altres tres platges del municipi que ja tenia.

platja almadrava hospitalet

 

Paraules clau:

Notícies relacionades