Back to top

Totjoc: una web per trobar jocs en català

El programa Totjoc està impulsat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i hi ha 16 botigues adherides del Baix Camp i el Priorat

Novament, es posa en marxa la campanya Totjoc, impulsada pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL), amb l’objectiu de fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

Establiments del territori adherits

Entre les més de 450 botigues adherides a tot Catalunya, 16 són del Baix Camp i el Priorat: Abacus, Galatea Llibres, Joguines Segú, Joguines Somnis, Juguettos, Llibreria Domingo, Llibreria Gaudí, Llibreria Papereria Passeig de Misericòrdia i Tomàs Barberà, a Reus; Galatea Llibres i Torrevisca, a Cambrils; El Llapis, a Falset; Llibreria Rom, a Mont-roig del Camp; Llibreria La Plaça, a Riudoms, i Papereria Cèlia a Vandellòs. També hi ha la botiga de Productes de la Terra per Internet.

Trobar jocs en català en línia

A la pàgina web Totjoc, hi ha un cercador amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars... A més, el web conté la informació sobre on es pot comprar cada joc: cada fitxa conté els establiments que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles.

El programa Totjoc compta també amb un canal de YouTube on els més jugaires trobaran diversos videotutorials i també les recomanacions de jocs que fan els mateixos botiguers.

Paraules clau:

Notícies relacionades