Back to top

'Tots Dansen' arrenca amb 250 alumnes dansant als instituts

El projecte aterra a la ciutat de Reus per quarta vegada per a impulsar la dansa i l'experimentació amb el propi cos a les aules

Per quart any, la dansa arribarà a diversos instituts de la ciutat per a connectar l'educació amb el ball. En total, seran 251 els alumnes de 7 instituts reusencs diferents que participaran al projecte 'Tots Dansen', impulsat pel Mercat de les Flors de Barcelona, el Consorci Transversal i la Xarxa d'Activitats Culturals, a banda de la implicació de l'Ajuntament de Reus. 

Un projecte que busca portar la dansa a les aules, on en molt poques ocasions els estudiants tenen l'ocasió d'experimentar d'aquesta manera amb el cos i el seu moviment.

10 sessions amb actuació final

Enguany, el coreògraf que se n'encarrega del projecte és Mario G. Sáez, amb la col·laboració de la Ció Borràs, que és la formadora local del 'Tots Dansen' a la ciutat. En concret, les coreografies s'inclouran sota el títol de 'Celebració. Els diumenges de la vida', amb l'objectiu de transmetre el concepte de 'celebrar' des de diferents visions. 
 
En 10 sessions diferents, cada grup acabarà muntant la seva coreografia de dansa contemporània per fer una actuació final al Teatre Bartrina els dies 25 i 26 d'abril.

Paraules clau:

Notícies relacionades