Back to top

Tots Sants recupera les xifres del 2019 en turisme i hostaleria

Per aquestes dates, l'any passat, un nou confinament deixava tancat el sector per Tots Sants. Enguany, la situació ha canviat i el sector turístic ha arribat al 85% d'ocupació al llarg del pont

El sector hostaler i turístic de la província de Tarragona s'ha apropat a les xifres del 2019, en aquest pont de Tots Sants. Concretament, la demarcació de Tarragona ha comptat aquest cap de setmana amb 30 hotels oberts, el 70% dels apartaments actius i un 60% dels càmpings en funcionament. Una oferta més reduïda, però que ha comptat amb una ocupació de fins al 85% de visitants.

Tot i que el cap de setmana ha començat amb pluges, un bon grapat de visitants s’han apropat fins a la província de Tarragona per aprofitar els últims raigs de sol a prop del mar, en un turisme que acostuma a ser molt familiar i de grup, amb amics, companys de feina o altres familiars. Generalment, ha sigut un turisme de proximitat, català, tot i que complementat amb la presència de visitants internacionals sèniors i, sobretot, provinents de França, on també se celebra ara un període de vacances, que podria allargar les ocupacions més enllà del cap de setmana.

A diferència de l’any passat, que per aquestes dates un nou confinament obligava el tancament de la gran majoria d’establiments, enguany les expectatives pel sector turístic són bones i s’espera força activitat al llarg del cap de setmana de Tots Sants a la zona.

Paraules clau:

Notícies relacionades