Back to top

Tractorada contra els nous usos de l'antiga carretera d'Almoster a La Selva

Un tram de doble carril tocant a la Selva, i un altre de sentit únic a la sortida d'Almoster, principals queixes dels pagesos i veïns afectats de la zona.

Marxa lenta, de pagesos i veïns, per protestar pels nous usos que se li han donat a l'antiga carretera de La Selva a Almoster. Una dotzena de tractors i una cinquantena de persones caminant s'han mobilitzat per denunciar la falta de seguretat en un tram de l'antiga carretera, en concret el que surt de la Selva del Camp, on un carril per a vehicles i maquinària agrària funciona en doble sentit i conviu amb un doble carril per a bicicletes i patinets. 

També denuncien que el tram d'accés a Almoster per l'antiga carretera, el de Mas d'en Barrà, s'ha convertit en sentit únic, i això fa que propietaris de finques agrícoles tocant al nucli urbà, hagin de fer fins a tres quilòmetres i mig de recorregut per tornar al poble.

Visió "urbanita" del territori

Per tot plegat, des d'Unió de Pagesos critiquen que "la reestructuració que s'ha fet del traçat no és l'adequat", i que s'ha tingut una visió "urbanita" d'un vial usat bàsicament per treballadors agraris i persones d'Almoster que utilitzen els serveis de La Selva.

El recorregut de protesta ha estat circular. Ha arrencat de la Selva del Camp per l'antic traçat fins a Almoster, i ha tornat a la Selva per la nova carretera.  
 

Paraules clau:

Notícies relacionades