Back to top

Trampantojo de xai | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquestes mandonguilles de xai? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer trampantojo de xai (mandonguilles de xai), amb el xef Òscar Alba, del restaurant Terrassa Gaudí

INGREDIENTS

  • Humus d'albergínia
  • Carn de xai
  • Trompetes de la mort en pols
  • Barreja de bolets
  • Germinats

ELABORACIÓ

  1. Coeu carn de xai a baixa temperatura i tritureu-la.
  2. Doneu-li forma de mandonguilla i arrebosseu-la amb trompetes de la mort en pols.
  3. Emplateu posant una base d’humus d'albergínia, a sobre trompetes de la mort en pols, les mandonguilles de corder, bolets escabetxats i uns quants germinats.

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un vi negre Syrah De Muller, amb DO Tarragona. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades