Back to top

Un tramvia cada quart d'hora, des de les sis del matí i fins a les 12 de la nit

El tramvia del Camp de Tarragona va prenent forma, i ja coneixem les freqüències i la durada dels trajectes de la primera fase, que unirà Cambrils i la futura estació intermodal de Vila-seca.

Novetats pel que fa al tramvia del Camp de Tarragona. El tram que donarà el tret de sortida a la nova infraestructura, i que unirà Cambrils i l'estació intermodal que s'ha de construir a Vila-seca, tindrà un total de 16 kilòmetres de longitud.

La freqüència del tramvia serà d'un vehicle cada 15 minuts i iniciarà el servei a les sis del matí i fins a les 12 de la nit. Les vigílies de festius, els divendres i els dissabtes, aquest horari s'ampliarà fins a les dues de la matinada.

La velocitat màxima que agafaran els combois serà de 70 kilòmetres per hora i el trajecte entre la parada de Cambrils Nord, la primera del recorregut, i la darrera, la de l'estació intermodal, serà de 30 minuts. 

Reus, en una segona fase

Aquest tram és el que respon a la primera fase d'un projecte que fa dècades que s'arrossega i que s'espera que, ara, per fi, pugui ser una realitat. La segona fase connectarà també Reus i Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades