Back to top

El tramvia lleuger tindrà sis parades a Reus

L'entrada del nou mitjà de comunicació territorial es farà per la zona sud i abraçarà la ciutat permeten la intermodalitat amb les estacions de tren i d'autobusos.

Per on ha de passar el tramvia? La pregunta és més adient que mai. La Generalitat ha d'iniciar les obres en breu de la connexió pels municipis de la costa i en la segona fase, prevista per d'aquí cinc anys, Tarragona ja hi ha dit la seva: remodelació integral de l'antiga N340 i integració del tramvia des de la Imperial Tàrraco fins a l'Hospital, la URV i l'estació de trens. 

Reus es manté curosa en aquesta matèria... després d'aconseguir eliminar el concepte de tren i de decidir que el traçat evitarà passejos i rieres, ara es defineix la tercera corona com a candidata preferent. La idea és que el tramvia abraci la ciutat i es permeti la intermodalitat amb les estacions de tren (l'actual del passeig Mata i la futura de Bellissens) i també la d'autobusos. En total es contemplen sis parades. 

Una oportunitat

El tramvia a Reus es veu com una evident oportunitat de connexió, però el debat es manté, de moment, als despatxos. Consistori i Generalitat ultimen la proposta definitiva mentre a Tarragona i a la costa tothom té clar quina ha de ser la funció del futur mitjà de comunicació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades