Back to top

Tranquil·litat als col·legis electorals cambrilencs

Cambrils viu l'inici de la jornada electoral del 26 de maig amb calma. L'escola CEIP Cambrils ha obert set minuts tard per manca de paperetes de dos partits.
26M

Sense presses però sense pauses. Els votants cambrilencs cridats a les urnes han començat a exercir el seu dret a vot aquest matí. Enguany són deu els col·legis electorals que obren les seves portes aquest diumenge 26 de maig per recollir els vots dels ciutadans. La gran majoria de centres han pogut obrir les seves portes sense problemes, a excepció del col·legi CEIP Cambrils, que ho ha fet set minuts més tard del previst. El motiu ha estat la manca de paperetes de dos partits que es presenten a les eleccions europees. Un altre dels centres que ha patit una petita incidència ha estat el Guillem Fortuny, tal com han alertat diversos apoderats de diferents partits, on s'han començat les votacions amb paperetes de les eleccions europees desordenades. Tot i això, l'error s'ha corregit ràpidament i no s'ha hagut d'aturar en cap moment. Més enllà d'aquest parell de fets puntuals, la jornada s'està desenvolupant amb tranquil·litat. 

Durant el dia d'avui, hi ha més de 22.000 persones empadronades al municipi que poden exercir el seu dret a vot en els deu col·legis electorals i escollir entre les dotze candidatures presentades als comicis d'aquest diumenge. A les dues del migdia està previst que es coneguin les primeres dades de participació. L'any 2015, va votar un 52% del cens. 

Paraules clau:

Notícies relacionades