Back to top

Transformació urbanística al Carrilet per aconseguir 'més vida'

Entre els principals projectes, es planteja la construcció d'un alberg-residència, la creació d'un nou equipament cultural i una important remodelació física a l'estació d'autobusos.

Amb el propòsit de millorar la connectivitat i donar 'més vida' a la zona sud de la ciutat, l'Ajuntament de Reus posa en marxa la transformació de l'àrea del Carrilet. Un projecte que pretén generar una nova centralitat al sud de Reus.

Quines actuacions es preveuen fer?

En aquesta primera fase de redacció, que compta amb una partida de 800.000 euros, ja s'ha posat sobre la taula diverses actuacions. El govern planteja ubicar en aquesta zona un alberg-residència que durant el curs escolar funcionaria com a residència d'estudiants. Els caps de setmana i en període vacacional, esdevindria un alberg familiar. 

Mapa Carrilet

També es planteja una important remodelació física a l'estació de busos, si així s'acorda amb la Generalitat que n'és la titular. Es vol també crear un nou equipament cultural i espais de co-working vinculats amb el jovent.

Volen saber l'opinió de la ciutadania

Per a detallar aquests plantejaments inicials, la ciutadania podrà dir la seva a través d'un procés participatiu que es posarà en marxa a partir del setembre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades