Back to top

El Trapezi 2023 estrenarà directores artístiques i ja té dates

Les dues noves directores artístiques s'han presentat aquest matí al Jardí de la Casa Rull

L'empresa La Puça Espectacles serà l'encarregada de la direcció artística de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi des d'aquesta edició del 2023 i fins al 2026. Les noves directores artístiques del Trapezi Reus estan ja immerses en preparar la programació d'enguany, que serà del 10 al 14 de maig. Són l'Alba Sarraute i Pons, pallassa, música i acròbata i la Cristina Cazorla Fernández, actriu, presentadora i gestora cultural. 

Les noves directores artístiques

L'Alba es formà a l'escola de l'Aula de Teatre de Mataró i al Centre de les Arts del Circ de Rogelio Rivel de Barcelona, i es graduà a l’Academie de Cirque Contemporain Fratellini de Saint-Denis i la Cristina és llicenciada en Història de l’Art i titulada en Art Dramàtic-Teatre Musical per l’Escola Memory.

Dins el món de la direcció escènica, l’Alba signa diversos espectacles de circ i cabarets i la Cristina de teatre familiar i jove i alhora recorren món trepitjant escenaris i carrer com a artistes. 

trapezi directores artístiques

L’Alba fundà la seva pròpia companyia començant amb l’espectacle "Mirando a Yukali", que és guardonat amb el premi públic del IV Festival Internacional de Pallasses d’Andorra i a la Fira de Teatre de Tàrrega. Destaquen altres espectacles com "La Diva", "Desvariacions d'Otelo" i "Desdèmona", actualment en gira.

La Cristina fundà el 1999 La Jarra Azul, entitat teatral juvenil que rep el 2011 la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, i el 2004 Puça Espectacles, productora artística des d'on dirigeix festivals com Pallassòdrom, festival de pallassos i pallasses de Vila-seca (5 edicions), Circorts, festival de circ de Les Corts – Barcelona (6 edicions) i fa l’ajudantia de direcció artística d’El Castell del Circ dins el marc del MAC, Mercè Arts de Carrer (10 edicions).

Paraules clau:

Notícies relacionades