Back to top

El Trapezi comença les jornades professionals online

La Fira Trapezi ha donat el tret de sortida a les seves Jornades Professionals a les instal•lacions de Cal Massó. Les activitats consten de diversos debats i tallers que s'emeten online per tal d'adaptar el festival a les noves restriccions de la covid-19.

El Trapezi comença les jornades professionals online

Diversos artistes del món del clown i del circ han trepitjat la ciutat de Reus com cada any en el marc de la Fira Trapezi, enguany però d'una manera molt atípica.

El certamen ha iniciat les Jornades TrapeziPro Catalan Arts en ple mes de juliol i amb una emissió a través d'Internet per tal d'oferir, durant dos dies, diversos debats i tallers pensats pels professionals d'aquesta disciplina de tot el món.  

La Fira del Circ per excel•lència de Catalunya ha volgut seguir sent una cita anual de referència. Per això han presentat tot un seguit d'activitats virtuals que volen afavorir la trobada entre programadors i companyies i adaptar-se d'aquesta manera a les restriccions actuals per la covid-19.

El certamen va donar el tret d'inici el passat mes de maig amb la presentació de diverses companyies mentre que els espectacles amb públic es traslladaran al mes d'octubre.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades