Back to top

El Trapezi encara la recta final d'una edició ja normalitzada

Als carrers o places de Reus, però també a carpes o al teatre Bartrina. Aquests són els escenaris on durant 5 dies s'hi està representant circ, en el marc de la 26a edició de la Fira del Circ de Catalunya

Espectacles d'estils molt diversos i disciplines artístiques molt variades configuren la programació de la Fira del Circ Trapezi. Companyies nacionals, però també internacionals, estan oferint espectacles de gran qualitat que no deceben el públic.

Diversitat artística d'alt nivell

Entre les propostes hi trobem, INO, de la companyia INO Kollektiv, que s'ha pogut veure a La Palma. Es tracta d'un espectacle molt al·legòric, amb una escenografia senzilla, on la roba actua com a fil dramatúrgic i representa les diferents capes socials de què ens volem despendre.

Al Jardí de la Casa Rull hem pogut veure POI, de la companyia D'es Tro, un espectacle que quedarà fixat a la ment dels espectadors com el de les baldufes, ja que fusiona l'art del circ amb el popular i ancestral joc de la baldufa.

circ jardí casa rull

I si alguna companyia domina múltiples disciplines és la de Circ Los, que ha presentat l'espectacle Kasumay al parc de Mas Iglesias.

També es poden veure espectacles al teatre Bartrina o en carpes de circ, com el cabaret, un espectacle itinerant, o representacions a la plaça de la Llibertat, del Baluard o del Mercadal. Tot plegat són un munt de propostes que fan de Reus una població de referència en el món del circ.

Tancarà el Trapezi l'espectacle de la plaça del Mercadal

Els espectacles es podran veure fins aquest diumenge. El darrer serà Bruits de Coulisses, de la companyia Les P'tits Bras, d'entrada lliure i que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre a la plaça del Mercadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades