Back to top

El Trapezi ofereix circ en viu a les escoles i teatres de Reus

La Fira de Circ de Catalunya Trapezi replanteja el seu format després d'haver-se vist obligats, en diferents ocasions, a suspendre les seves activitats programades.

Aquest tercer moment de la 24a edició del Trapezi ofereix una bona dosis de circ en viu tant en escoles com en els teatres de la ciutat. D'aquesta manera, i gràcies a la desescalada, es vol donar continuïtat a la programació prevista de la fira i permetre així que les companyies contractrades d'aquest 2020 puguin actuar.

Trapezi a les escoles

Del 10 al 18 de desembre, un total de 14 companyies portaran els seus espectacles a diversos centres educatius de la ciutat. En concret, es faran al Col•legi Sant Pau, l'Institut Josep Tapiró, les escoles Pompeu Fabra, Misericòrdia, Rosa Sensat, Prat de la Riba, Teresa Miquel, Pi del Burgar, Eduard Toda, General Prim, Sant Bernat Calbó i Marià Fortuny. Rebran les companyies Toto Malabars, Duo Laos, La Même, Madame Gaüc, Mortelo&Manzani, La Bella Tour, 23 arts Productions i Circ Vermut. 

Trapezi per Nadal

A més, els teatres Bravium i Bartrina acolliran un seguit d'actuacions de més gran format de diverses companyies que formen part del Trapezi 2020. Concretament, al Teatre Bartrina hi haurà les actuacions de Vaivén Circus, amb l'espectacle "Esencial", el 15 de desembre a les 20:00 h; l'Ateneu 9 barris, amb "Sopa i el que el vent no s'emportà", el dia 17 de desembre, a les 20:00 h; la Cia. Manolo Alcántara, amb "Déjà Vu", el dia 22 de desembre, a les 20:00 h, i finalment, Rum & Cia i l'espectacle "Gran reserva", el dia 23 de desembre, a les 20:00 h. 
D'altra banda, també hi haurà una actuació al Teatre Bravium, amb la companyia Xapatito Pato i l'espectacle "Só" el dia 18 de desembre, a les 19:00 h. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades