Back to top

El Trapezi posa punt final a la seva segona etapa

La Fira encara el futur amb una última etapa del 23 al 25 d'octubre amb espectacles presencials
El Trapezi mira de cara l'octubre. Font: @trapezifirareus

Imatge: Fira Trapezi de Reus

La segona etapa de la Fira Trapezi arriba al final amb un debat a Cal Massó sobre el futur del sector del circ. I és que aquesta edició del Trapezi ha hagut de reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies a causa de la crisi de la Covid-19. Ara, la Fira encara el futur amb una última etapa que es durà a terme a l'octubre amb espectacles presencials.

El director artístic del Trapezi, Leandro Mendoza, valora positivament el canvi de format 

El Trapezi de Reus posa punt final a la seva segona etapa, les Jornades Professionals, que són sessions de debat semipresencials. Durant els dies 9 i 10 de juliol han tingut lloc debats i ponències que posaven al centre temes importants del sector, com l'autoria, la situació actual i el futur del circ.

L'última etapa tindrà lloc del dia 23 al 25 d'octubre

El director artístic del Trapezi, Leandro Mendoza, ha valorat positivament la transformació del format i ha subratllat que la semipresencialitat els ha aportat certs avantatges, com debatre sobre qüestions rellevants i tenir públic de qualsevol lloc. 

Pel que fa a la tercera i última etapa, tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre i permetrà gaudir d'espectacles presencials. Mendoza ha detallat que compten amb 12 companyies estatals, un cabaret i espectacles itinerants que detallaran en un futur a la seva pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades