Back to top

El Trapezi també es viu des del Tomb de Reus

De l'11 al 15 de maig es podrà gaudir d'una exposició itinerant de fotografies del Trapezi i diversos establiments oferiran una tapa inspirada en el circ

"Viu el Trapezi a El Tomb de Reus" és una campanya entorn del Trapezi que comptarà amb la implicació del comerç i la restauració del centre de la ciutat gràcies a la col·laboració de Reus Cultura.

El Tomb de Reus  amb el desig de ser un actiu dinamitzador i agent col·laborador de la ciutat ha dissenyat dues accions inspirades amb el món del circ, amb l'objectiu d'ampliar l'experiència que ofereix el Trapezi i que tindrà lloc de l'11 al 15 de maig de 2022.

Exposició itinerant

Els aparadors d'El Tomb de Reus acolliran una exposició itinerant de fotografies del Trapezi amb la finalitat d'oferir una experiència cultural a través d'un dels grans valors de la ciutat, el comerç. Els vianants podran descobrir la història i ànima del Trapezi passejant pels carrers més emblemàtics de la ciutat.

La mostra fotogràfica porta per títol «Trapezi, un recorregut de circ (1997-2019)» de l'autor Tjerk Van der Meulen. Aquesta exposició es va exhibir a Cal Massó l'any 2019  i ara, El Tomb de Reus serà l'encarregat de treure al carrer aquesta obra perquè tothom en pugui gaudir i els comerços, igual que els carrers s'omplin de circ durant aquests dies. En aquestes fotografies es pot observar la diversitat de la fira durant el seu recorregut: tendències artístiques, dissenys d'espai, presència a la ciutat, varietat en tècniques de circ...

TrapeziTapa

La segona d'aquestes accions és la TrapeziTapa. Els establiments de restauració pertanyents a l'associació oferiran una tapa inspirada en el circ. Aquesta tapa tindrà un preu de 5 € i anirà acompanyada d'una beguda.

Els restaurants participants són: Va de vi, Deu n'hi do, Blondi, Flaps, Xivarri, Txarango, L'Arbequina, La Giberga, El Racó de JP, As de copes i Casa Coder.

Paraules clau:

Notícies relacionades