Back to top

El Trapezi tornarà a Reus recuperant la normalitat

De l’11 al 15 de maig, Reus gaudirà d'una seixantena de representacions de circ de les millors companyies nacionals i internacionals

La Fira Internacional de Circ de Catalunya, TRAPEZI, es tornarà a retrobar amb el públic de l’11 al 15 de maig a la ciutat de Reus celebrant la seva 26a edició. Convertint novament la ciutat de Reus en l’epicentre del món del circ, l’edició d’enguany pretén recuperar la normalitat prepandèmica i proposa una programació que aposta per les millors companyies nacionals i internacionals que mostraran les millors novetats del sector.  

Programació Trapezi 2022

La nova edició de la Fira Trapezi, oferirà una programació que vol ser un reflex del talent del circ contemporani actual i que inclou més d’una seixantena de representacions a diferents punts de la ciutat de Reus, i on participaran companyies de diferents països com Canadà, França o Brasil. Una fira ja consolidada i reconeguda com la Fira per excel·lència dels millors espectacles de circ.  

El cartell d'enguany

El cartell d’aquesta 26 a edició ha estat creat per Alba Domingo (Riudoms, 1989), una il·lustradora que compta amb una àmplia experiència dissenyant i il·lustrant cartells, portades de llibres i fent il·lustracions per premsa i llibres per adults i infants.  

cartell trapezi 2022

Paraules clau:

Notícies relacionades