Back to top

El trasllat del transformador de la Immaculada serà al juny

Els veïns del barri de la Immaculada celebren que finalment es traslladarà el transformador després de nou anys de peticions. La construcció, que a hores d'ara està a una cruïlla, passarà a estar a un recinte tancat sense accés per als vianants a un nou parc infantil.
El trasllat del transformador de la Immaculada serà aquest mes de juny

David Gaitán conviu des de fa vint anys amb un transformador que ocupa part del seu jardí. Un element en males condicions que els veïns fa nou anys que demanen que es traslladi, i que finalment ho farà aquest mes de juny. "Quan agafem el portàtil i ens posem a les habitacions properes al transformador, no funciona bé. Alguna cosa de radiació arriba, i per un dia o dos no passa res, però vivim aquí des de 1997", explica David Gaitán.

El transformador, que a hores d'ara està ubicat a la cruïlla entre el carrer de la Immaculada i el passeig de l'Oliver s'enderrocarà i se'n construirà un de nou 30 metres més enllà, a la plaça Racó de l'Avi, al costat del parc infantil. "Estem contents perquè s'ha fet tot un projecte amb seguretat, i ningú tindrà accés a aquest transformador, que estarà embolicat i ni es veurà", diu la presidenta de l'Associació de Veïns Barri Immaculada, Esperanza Torrijos.

Les obres estan adjudicades a l'empresa Elecnor SA per un pressupost de 145.827 euros i tenen un termini d'execució de tres mesos.

Paraules clau: