Back to top

Treballar els lideratges femenins des de la infància

En el marc del 8 de març, i dins del Projecte Vincles, que pretén relacionar els centres educatius amb els equipaments culturals municipals, l'escola Marià Fortuny està duent a terme l'exposició "Dones que fan història" al Centre de la Imatge Mas Iglesias

Les seves mares, Alexia Putelles, Teresa de Calcuta o JK Rowling. Aquestes dones, han marcat o estat part de la nostra història i també són algunes de les protagonistes de l'exposició que estan duent a terme els nens i nenes de l'Escola Marià Fortuny al Centre de la Imatge Mas Iglesias. Amb la voluntat de commemorar el Dia Mundial de les Dones, fa setmanes que estan treballant al voltant de la figura de les dones que ells han escollit, que són importants o que han fet algun canvi a la història. Fins al moment han fet treball d'investigació, i ara, sota el nom "Dones que fan història" han exposat tota aquesta feina a través de creacions, vídeos, dibuixos o manualitats.

exposició marià fortuny dia dona

Forma part del Projecte Vincles

Tot plegat, forma part del Projecte Vincles, una iniciativa impulsada per la regidoria de Cultura i educació de l'Ajuntament de Reus amb la voluntat de, tal com indica el seu nom, crear vincles propers entre les escoles i la cultura reusenca.

L'exposició "Dones que fan història" està oberta a tota la ciutadania al Centre de la Imatge Mas Iglesias fins divendres vinent, dia 17, aquesta setmana en horari normal i la setmana vinent només de matí. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades