Back to top

Trencar amb els murs de l'abús sexual infantil

De la unió i la força de dues mares ha nascut AFASIT, una Associació que vol acompanyar a les famílies que estan passant per una situació d'abús sexual infantil.

Que l'abús sexual infantil deixi de ser un tema tabú, donar veu a les famílies que passen pel mateix, intentar fer força per canviar les lleis i fer més curts els processos judicials que han de viure els menors... Aquests són alguns dels objectius d'AFASIT, una associació que vol fer costat als infants i famílies que viuen situacions d'abusos. Asseguren que encara es desconeix molt sobre aquesta qüestió, i que això fa que s'hagin creat falses creences.

Denuncien que en moltes ocasions els abusos no es consideren violació perquè no hi ha violència, i per això, no es posa una pena més gran als abusadors. És per això que demanen més prevenció pel que fa a instituts, escoles, impartint tallers... perquè si algun infant està sent abusat, ho pugui veure.

A tot aquest procés se li ha de sumar una altra lluita, la recuperació psicològica. Una lluita que no tothom es pot permetre

Els testimonis

Míriam Arenas i Manoli Villarino són dues mares que han passat per aquest procés. De la seva unió i la seva força ha pogut néixer AFASIT. 

Paraules clau:

Notícies relacionades