Back to top

Trenta-tres dies després, torna l'OK Lliga

El Manlleu serà el primer rival dels reusencs en el retorn a la competició domèstica. El partit és clau per les opcions d'un Reus que vol ser cap de sèrie a la Copa del Rei.

Fa més d'un mes del darrer partit del Reus Deportiu Virginias a l'OK Lliga. Va ser contra el Noia i els roigs-i-negres van caure per 6 a 1. Ara, després de l'aturada per l'Europeu i el Panamericà, els reusencs tornen a la competició amb l'objectiu de sumar el màxim de punts possibles per aconseguir el primer objectiu de la temporada: ser caps de sèrie a la Copa del Rei. "Arranquem de nou amb moltes ganes i volem treure molts punts", diu Càndid Ballart. El porter assegura que "tots els partits són importants" i que "no es poden escapar gaires punts". "Volem ser caps de sèrie i, si no, no arribaríem", rebla.

Ballart considera que el Manlleu "ha fet molt bons resultats", com la victòria per 3 a 4 a la pista del Noia. "És un equip molt jove que vindrà amb molta il·lusió al Palau i segur que ens ho posaran molt difícil", conclou.

El rival

El Manlleu és un conjunt que prové de l'OK Lliga Plata i està firmant bons registres en aquest inici de lliga. Sumen 10 punts, gràcies a un bagatge de tres victòries, un empat i quatre derrotes. Ara mateix són els setens de la competició, i se situen un punt per sota del Reus Deportiu Virginias. Biel Pujadas i Aleix Borregan s'estan erigint en principals armes ofensives dels osonencs, amb nou gols i vuit dianes respectivament.

El Reus-Manlleu es jugarà diumenge a les 12 h al Palau d'Esports, amb l'arbitratge de Sergi Mayor i Juan Iglesias.

Paraules clau:

Notícies relacionades