Back to top

Tres accidents a Reus provocats per conductors beguts en una sola nit

Dos dels conductors van fugir després de colpejar altres vehicles i un d'ells va donar també positiu en amfetamines i cannabis

Aquesta nit de diumenge a dilluns, la Guàrdia Urbana de Reus ha interceptat tres conductors que han donat positiu en controls d'alcoholèmia i drogotest a la ciutat

Passeig de misericòrdia

D'una banda, els agents han sigut alertats que un conductor circulava begut pel passeig de Misericòrdia. Una patrulla de la Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i l'ha pogut localitzar. Quan l'han identificat, li han practicat una prova d'alcoholèmia en la qual ha donat positiu d'1,46 mg/l i han comprovat que havia estat implicat en un accident previ.

Carrer Miami

D'altra banda, un altre ciutadà ha alertat una patrulla perquè un vehicle n'havia envestit un altre d'estacionat i havia fugit. Els agents han localitzat el conductor al carrer de Miami, que ha donat un resultat penal d'1,15 mg/l en aire espirat.

Positiu en drogues

test drogues

Finalment, una patrulla ha pogut localitzar el vehicle i el conductor que prèviament li ha donat un cop a un cotxe i ha fugit. Aquest ha donat positiu d'alcoholèmia de 0,15 mg/l així com positiu en amfetamines i cannabis.

Paraules clau:

Notícies relacionades