Back to top

Tres-cents quilòmetres d'ergòmetre per 'La Marató'

En el marc solidari de 'La Marató', el Club Rem Cambrils ha posat a disposició de la ciutadania quatre ergòmetres per assolir el repte de 300km en 10 hores.

El Club Rem Cambrils ha organitzat aquest dissabte una sessió d’ergòmetre al passeig marítim de la vila per recaptar diners per 'La Marató', amb el repte d’aconseguir remar 300km en 10 hores.

L’acte era obert a tothom. Des de les nou del matí, i fins a les set del vespre, membres del club ha anat sumant quilòmetres, mentre els passejants podien fer una donació per tastar l’ergòmetre o pagar perquè algun dels esportistes ho fes per ells. La quantitat a donar era voluntària, amb una referència de 3€ per quilòmetre. El total de la recaptació anirà destinat a 'La Marató'. 

I és que la participació en causes solidàries forma part de l’ADN del club. Des del Club Rem Cambrils, també es col·labora en campanyes per a promoure les donacions de sang i en el moviment #Pelsvalents. Creuen que són bones oportunitats per donar a conèixer el rem a la ciutadania, aportant beneficis a causes socials.

Esport i salut mental

Enguany, la 30a edició de 'La Marató' dedicarà la recaptació final a trencar tabús i a investigar al voltant de la salut mental. En aquesta línia, l’esport també hi té molt a veure. Segons els membres del club, el treball d’equip i la calma de la navegació i la concentració del rem són una bona recepta per mantenir el cos i la ment forts.

A Reus, les escoles també s'involucren

L'Escola Isabel Besora de Reus ha participat en la campanya per La Marató d'aquest any. Durant aquests darrers dies s'han recollit donacions mitjançant la compra voluntària de dorsals. Aquesta campanya ha culminat aquest dilluns 20 de desembre a la pista d'atletisme del CN Reus Ploms amb la realització de curses solidàries i es donarà a conèixer la quantitat total recaptada.

Marato

Paraules clau:

Notícies relacionades