Back to top

Tres detinguts a Reus per robatoris en un establiment de Tarragona

Els detinguts actuaven coordinadament i van cometre 4 furts al mateix establiment on van sostreure material valorat en més de 12.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van resoldre quatre furts comesos entre el 4 i el 12 de desembre de l’any passat. Entre divendres i dissabte passat, els mossos van detenir una dona i un home de 35 i 39 anys respectivament, com a presumptes autors dels furts. Un tercer implicat, un home de 46 anys, ja va ser detingut in fraganti el 12 de desembre de l’any passat per un dels furts, però ara la investigació també el relaciona amb la resta de fets.

La investigació va començar a finals de l’any passat quan els mossos van ser requerits per un furt en un establiment comercial de Tarragona i van poder detenir el presumpte autor. En aquell fet, el detingut va ser enxampat quan pretenia sortir del local amb un carro amb material valorat en prop de 3.000 euros.

Arran d’aquest fet i de la informació aportada per l’establiment, els mossos van poder relacionar el detingut amb dos persones més, una dona i un home. Tots tres actuaven de forma coordinada per cometre els furts.

Actuaven de forma coordinada

Aquestes dues persones seleccionaven el material, el carregaven en un carretó i el deixaven preparat dins de l’establiment. Llavors el tercer implicat agafava el carretó i sortia pel punt d’informació del centre mentre la parella feia tasques de vigilància per triar el millor moment per sortir sense ser detectats.

Un cop identificats, els mossos van detenir divendres a Reus la presumpta autora dels furts. L’endemà també van detenir l’home que actuava amb ella en la preparació del material a sostreure. El tercer implicat, que ja havia estat detingut per un dels furts el passat mes de desembre, està pendent de detenir per la resta de fets.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Paraules clau:

Notícies relacionades