Back to top

Tres escoles de Reus inauguren circuits permanents d'orientació

L'objectiu d'aquesta activitat és promoure l'activitat física entre els infants i la implicació de les famílies en l'educació dels seus fills. Es tracta de 4 circuits de diferents nivells aptes per a tothom.

Les escoles Alberich i Casas, Misericòrdia i General Prim han inaugurat aquest dijous quatre circuits d'orientació distribuïts per Reus. L'activitat consisteix a recórrer aquests circuits passant per tots els punts de control establerts en el mapa, marcats amb un número i un codi QR que poden llegir mitjançant un smartphone o tauleta.

Són aptes per a tothom

Els punts de partida d'aquests circuits estan situats a les mateixes escoles, tenen una distància d'entre 2 i 8 km, amb diversos nivells d'exigència i són aptes per a tothom.

Aquests circuits es poden realitzar en ordre lliure i quan més vingui de gust, ja sigui en grup o individualment i tenen l'objectiu de formar part de les activitats educatives de lleure actiu i de coneixement del patrimoni natural i arquitectònic per a tota la ciutadania, a la vegada que promouen l'activitat física i la implicació de les famílies en l'educació dels infants.

Paraules clau:

Notícies relacionades