Back to top

Tres individus detinguts a Reus per un intent de robatori en un bar

Els Mossos d’Esquadra detenen, el 8 de febrer, tres homes d’entre 18 i 20 anys per un delicte de robatori amb força en un bar de Reus

Els Mossos d'Esquadra van capturar els delinqüents, tres homes d'entre 18 i 20 anys, en plena acció quan intentaven accedir a l'establiment. La ràpida intervenció dels agents va permetre frustrar el seu intent de fugida.

Els sospitosos, vestits de fosc amb el rostre cobert, caputxes i gorres de beisbol, van ser detectats a l'Avinguda Bernat Calvó mentre observaven l'interior del bar per una finestra que semblava oberta. En veure la presència policial, van llençar una eina a terra i van fugir ràpidament.

La informació sobre la descripció dels individus va ser compartida amb altres patrulles, facilitant la detenció de dues persones a prop del lloc dels fets. Un tercer sospitós va ser capturat minuts més tard, quan es dirigia al seu domicili.

Tant la inspecció del bar com la presència d'antecedents dels arrestats van confirmar les sospites dels agents, evidenciant el seu vincle amb l'acte delictiu. Les autoritats van trobar signes de força en dues persianes i una eina utilitzada presumptament pel robatori.

Els tres detinguts, amb antecedents per delictes similars, seran presentats davant el jutjat d'instrucció en les pròximes hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades