Back to top

Tres òptiques d'una mateixa vida al musical 'JO, JO, JO!'

Nit de musical al teatre Bravium amb l'obra JO, JO, JO!. L'obra, dirigida i produïda per l'escriptor i músic Pere Pèries, ha volgut mostrar la convivència entre els sentiments positius i negatius que passen constantment pel cap d'una mateixa dona.
Maria Bravo, Núria Esquius i Neus Ceballos al musical JO, JO, JO!

Tres actrius i només una vida sobre l'escenari. Representada per Maria Bravo, Núria Esquius i Neus Ceballos, cadascuna de les intèrprets ha mostrat un estat d'ànim del cor i la ment d'una dona. 

El teatre musicat JO, JO, JO!produït i dirigit per l'escriptor i músic Pere Pèries ha arribat aquest dissabte a la nit al teatre Bràvium

Núria Esquius ha mostrat la faceta més neutra de la protagonista, que al llarg de l'obra s'ha deixat influenciar pel 'super jo' i la positivitat interpretada per Maria Bravo i el realisme i la negativitat representats per Neus Ceballos. Les tres actrius han aparegut sobre l'escenari amb el mateix vestit, però de diverses llargades. "Amb aquest vestuari hem volgut fer exterioritzar i visibilitzar els conflictes interns que tots tenim en el nostre dia a dia", ha explicat l'actriu Maria Bravo. 

Un cossi de la roba sobre l'escenari

El musical ha mostrat els sentiments contradictoris generats pel dia a dia a la feina, a casa, a mirall... Tot en una estona d'emocions, humor i alguns moments també per a la crítica social. El públic del Bravium no s'ha estat d'aplaudir un seguit d'ironies que han denunciat la càrrega mental i la pressió estètica que pateixen moltes dones.

La creació musical

El pianista Jorge Valera s'ha encarregat dels arranjaments i la posada en escena de la música, amb l'acompanyament de piano. La creació musical ha dedicat cançons d'amor a les feines de casa o als problemes amb els companys d'oficina. 

Paraules clau:

Notícies relacionades