Back to top

Tres punts per acostar-se als caps de sèrie

Ara mateix el Reus se situa a quatre punts del Lleida, que seria cap de sèrie per la Copa i pròxim rival dels de Jordi Garcia.

Oriol Vives amb un pòquer i una assistència va ser el botxí del Reus al Palau d'Esports el curs passat. Mesos més tard, el mateix Vives i Joan Cañellas van ser els encarregats de deixar els tres punts a la Terra Ferma. D'aquesta manera, el Lleida va ser l'únic equip, conjuntament amb el Liceo, que va aconseguir guanyar el Reus en els dos partits de l'OK Lliga la temporada 19-20. Ara mateix els d'Albert Folguera són un dels grans equips de l'hoquei europeu, gràcies a les tres copes de la CERS consecutives que han guanyat.

Una victòria del Reus estrenyeria la classificació i la lluita per les primeres quatre places, però una ensopegada complicaria les aspiracions ganxetes. Jordi Garcia diu que "el Lleida és un equip molt fet i molt veterà", però que els ganxets aniran a "jugar amb el nostre plantejament i la nostra idea". 

El rival

El CE Lleida Llista ocupa la tercera posició de l'OK Lliga amb 18 punts -5 victòries, 3 empats i 1 derrota-. És un dels equips cridats a formar part de la lluita per la tercera plaça de la competició domèstica. Els de Folguera són un dels blocs més sòlids del torneig, i compten amb l'ex del Reus Jepi Selva i Oriol Vives com a principals golejadors de l'equip, amb 11 i 7 gols respectivament. El capità Andreu Tomàs i Bruno di Benedetto són les altres principals armes ofensives dels de la Terra Ferma. 

El Lleida-Reus es jugarà diumenge a partir de les 12:15 h, amb l'arbitratge de Xavier Buixeda i Raúl Burgos.

Paraules clau:

Notícies relacionades