Tres punts de líder

La Fundació depèn d'ella mateixa per aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. Tot plegat, després de la victòria contundent al camp del Morell, líder fins aquest diumenge passat (0-3).

Victòria de líder de la Fundació al camp del Morell. Les reusenques es jugaven bona part de les aspiracions de l'ascens visitant a les líders, l'únic equip que ha superat les roigs-i-negres aquesta temporada. El camp municipal del Morell estava ple a vessar d'aficionats reusencs

Com és habitual, Irati Lazcano no va fallar en la seva cita amb el gol, i va avançar les de Marc Mestres al minut 27, marcant l'única diana reusenca a la primera part. A la represa, Paula Catalán va firmar un doblet al minut 68 i al 84 per deixar l'enfrontament sentenciat.

Triomf de prestigi de la Fundació, que amb aquests tres punts superen al Morell en la classificació i li guanyen l'average de gols particular. D'aquesta manera, les roigs-i-negres se situen com a líders de la Segona Catalana i tenen mig ascens a la butxaca quan només falten quatre jornades per acabar la lliga.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix/Fundació Futbol Base Reus