Tres punts treballats a Sant Hipòlit

David Gelmà amb un hat-trick i Marc Julià han capgirat la diana inicial del Voltregà, obra de Lluc Sitjà (1-3).

L'Oliveras de la Riva no és una pista fàcil i, de fet, els resultats dels últims dos anys així ho certifiquen (2-2 el curs 21/22 i un 6-0 contundent l'any 20/21). El Reus, amb Joan Salvat recuperat i jugant d'inici, ha intentat imposar el ritme del partit, però s'ha trobat un Voltregà ben situat al darrere que ha evitat que els roigs-i-negres acabessin les accions ofensives.

Al minut deu d'enfrontament, Lluc Sitjà ha avançat els locals en l'opció més clara de l'equip de Lluís Teixidó (1-0). Aleshores els de Jordi Garcia han pogut respondre gràcies a un obús de David Gelmà, que ha perforat la porteria de Miquel Estrada (1-1). Gol important pels ganxets, que no s'han trobat còmodes en una primera part que s'ha disputat en poc més de mitja hora.

Remuntada i sentència

Als cinc de la segona part, Erik Vargas ha vist la blava després d'enganxar, involuntàriament, el seu estic al patí de Marc Julià. L'olotí ha tingut el segon des de la directa, però Miquel Estrada ha encertat les intencions del 15 roig-i-negre. Una acció que s'hauria d'haver repetit perquè el porter del Voltregà s'ha avançat. Durant la superioritat, tampoc no ha arribat el gol.

Julià no ha perdonat minuts després, i amb una bona jugada individual, ha fet el segon superant Estrada per darrere de la porteria (1-2). Segons més tard, Gelmà en una acció calcada al seu primer gol, ha enviat la bola al fons de la xarxa amb un potent xut llunyà i ha sentenciat l'enfrontament (1-3). En l'últim minut, el 96 ganxet ha firmat el seu hat-trick particular (1-4). Amb aquest triomf, el Reus és quart amb 43 punts, a cinc del Calafell.

Dijous, final a Europa

Moment per aparcar l'OK Lliga i centrar-se en la Lliga Europea. Aquest dijous, el Reus s'enfronta al Barcelos al Palau d'Esports (21 h), en un duel vital per les aspiracions ganxetes per ser a la final a vuit de la competició europea: un triomf enviaria els reusencs a la fase final del torneig.