Back to top

Tres de tres pels Dragons

L'equip d'Andrew Weidinger ha sumat el primer triomf de l'any a casa davant dels Centurions de Colònia (34-32), en el que ha estat un gran partit de futbol americà.

El debut a casa dels Dragons ha començat de la millor manera possible. Els d'Andrew Weidinger estan traient suc del binomi format pel quarterback Zack Edwards i el wide reciver Kyle Sweet. Si fins ara hem vist al QB assistint al WR, avui s'ha girat la truita i ha estat Sweet qui ha regalat el primer touchdown de la tarda a Edwards. Una jugada arrodonida amb un extrapoint de Tavecchio (7-0). Un Edwards que ho ha celebrat mentre l'afició cridava "MVP, MVP, MVP" a l'estrella reusenca. 

Els Dragons s'han mostrat molt sòlids en defensa, evitant que els Centurions de Colònia poguessin avançar amb facilitats. Tot i això, al mateix primer període el wide reciver Quinten Pounds ha trobat una escletxa en la defensa reusenca per igualar el duel, acompanyat d'un extrapoint de Jens Appelt (7-7). 

Protagonisme reusenc

L'equip local ha començat el segon període amb un touchdown del ganxet Jordi Torrededia, que ha posat dempeus al públic de l'Estadi Municipal. De nou, acompanyat d'un extrapoint de Tavecchio (14-7). L'alegria ha durat poc, ja que Pounds i Appelt han col·locat l'empat (14-14). Abans del descans, dos fieldgoals de Tavecchio ha situat els Dragons per davant (20-14).

Pounds, la bèstia negra

En un tercer període espès, els Centurions de Colònia han tornat a empatar el duel amb un touchdown de Quiten Pounds, que s'ha erigit en el principal perill dels visitants (20-20). Aleshores la parella Edwards-Sweet ha tornat a connectar, gràcies a una passada de prop de 70 iardes del quarterback, i ha anotat el tercer touchdown de la tarda. Com en els anteriors TD, Tavecchio ha anotat l'extra point (27-20).

En el moment en què semblava que els Dragons podrien buscar la sentència del duel, Pounds ha rebut una pilota que ha volat 80 iardes per anotar el quart TD dels Centurions. Appelt ha fallat l'extrapoint (27-26). Els d'Andrew Weidinger, sota el timó de Zack Edwards, ha augmentat les distàncies amb un TD de Benjamin Plu i l'EP de Tavecchio (34-26).

Els Centurions collen

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Els visitants han continuat buscant la victòria fins al final, tal com demostra el touchdown que ha aconseguit Weinreich. Els alemanys han optat per jugar una conversió en lloc d'un extrapoint, els hi ha sortit bé la jugada i han tornat a situar una calma tensa a l'Estadi (34-32). Alejandro Fernández ha interceptat l'últim atac visitant i la victòria s'ha quedat a casa.

Els reusencs han patit fins al final, però han pogut celebrar el tercer triomf del curs amb l'afició. La setmana vinent, nou viatge fins a Alemanya. Els Dragons se les veuran amb el Rhein Fire (26/06, 15 h). 

Paraules clau:

Notícies relacionades