Back to top

Tres visites gratuïtes clouen la programació d’agost dels museus de Reus

La primera serà el dijous 25 d’agost al refugi antiaeri de la plaça de la Patacada i les darreres estan programades pel 27 d’agost al Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca

Els museus de Reus preparen tres visites guiades per tancar la programació del mes d’agost. La primera serà el pròxim dijous 25 d’agost a les 18 h al refugi antiaeri de la plaça de la Patacada. I les darreres estan programades pel dissabte 27 d’agost al Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, al raval Santa Anna, a les 11 h i 12 h.

Aquestes visites són gratuïtes. Els interessats es poden inscriure a través d'aquest enllaç o recollir les entrades a la recepció del museu del raval Santa Anna.

L'estiu als museus de Reus

Durant l’estiu, els museus de la ciutat no han aturat la seva activitat. Aquest mes hi ha hagut l’exposició de l’obra de l’escultor internacional Jaume Plensa, Duna’s World II, al Museu Salvador Vilaseca. En paral·lel, al Museu d’Art i Història de Reus, a la plaça Llibertat, i fins al mes de setembre, hi ha programada l’exposició “Cinc olis del Gabriel Ferrater”.

Pel que fa a les exposicions permanents, al Museu Salvador Vilaseca es pot visitar la mostra de peces arqueològiques. I a l’edifici de la plaça Llibertat, hi ha exposicions com “Reus i els seus artistes”, “Art gòtic”, “Coses de Reus”, “L’elixir daurat”, “El museu a la teva mida”, “Ara toca festa”.

Paraules clau:

Notícies relacionades