Back to top

Tret de sortida al cicle de caminades populars 'Rutes Reus' 2020

Els diners de la primera prova han anat destinats a l'associació de recent creació 'Supera't', que treballa per la plena inclusió de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista.
primera caminada popular de l'any

Reus ha donat el tret de sortida al cicle de caminades Rutes Reus d'enguany, format per vuit itineraris diferents.

La primera caminada ha contribuït amb l'Associació Supera't, una entitat de nova fundació que treballa per la plena inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), un trastorn que, segons xifres europees, afecta un de cada 100 naixements. 

SUPERA'T
Imatge d'un plafó de l'Associació 'Supera't

Els diners recaptats aniran destinats a dur a terme els projectes futurs de l'associació: "Un casal esportiu d'estiu i un treball conjunt amb els centres educatius per a impulsar la inclusió dels alumnes que conviuen a les escoles amb TEA", ha explicat la seva presidenta, Mònica Bellido

L'objectiu principal de Supera't és conscienciar la societat, i quina millor oportunitat que una caminada que ha comptat amb la participació de 550 reusencs. Sense esperit de competitivitat, els participants han pogut triar entre dos recorreguts: el llarg, d'11 quilòmetres, i el curt, de 6 quilòmetres i mig.

Aquest cicle esportiu és una iniciativa municipal de Reus és Esport.

Pep Cuerba, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus: "Aquestes caminades, a més del valor esportiu que ja tenen, són una bona oportunitat per visibilitzar causes solidàries i ajudar a les associacions a fer realitat els seus projectes". 

La propera caminada popular serà el dia 5 d'abril i anirà, a falta de confirmació, de Les Borges del Camp a Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades