Back to top

Tret de sortida al Trapezi a les Escoles

A menys de dues setmanes de donar el tret de sortida a la Fira Internacional del Circ de Catalunya, el Trapezi ha donat el seu tret de sortida a les jornades a les escoles.

Amb l'arribada del mes de maig i a pocs dies de l'estrena del Trapezi, alguns artistes ja han començat a trepitjar els patis de les escoles reusenques. La primera en poder gaudir d'un tastet de la Fira Internacional del Circ de Catalunya ha estat l'Escola Doctor Alberich i Casas. 

Un braç del Trapezi que comença a ser tradició

Seran dues les companyies les que rotaran per gairebé totes les escoles de la ciutat, Ambi2 i els brasilers Barnabô. Des de l'Ajuntament remarquen la importància d'anar apropant la cultura que caracteritza la ciutat de Reus a les escoles i mimetitzar-ho amb l'educació que els infants reusencs reben. De fet, Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política lingüística de l'Ajuntament de Reus, celebra que sigui un dels braços de la Fira del Trapezi que s'està convertint en tradicional a la ciutat.

La rebuda del Trapezi a les Escoles per part dels centres educatius ha estat molt bona, de fet, gairebé totes les escoles han sol·licitat rebre algun espectacle. Aquest fet ha provocat que des de dues setmanes abans de la Fira, les escoles rebin ja El Trapezi al seu pati. 

Paraules clau:

Notícies relacionades