Back to top

Tret de sortida del Gran Recapte 2020

La Covid ha fet més necessari que mai el Gran Recapte d'Aliments, que aquest any es farà entre el 16 i el 21 de novembre.

El Banc d'Aliments dóna el tret de sortida a la dotzena edició de la campanya El Gran Recapte. A partir d'avui i fins dissabte tots els ciutadans que ho desitgin podran participar des de la caixa dels supermercats, tot fent un donatiu econòmic que, posteriorment, es transformarà en aliments que ajudaran a pal•liar els estralls de la crisi del coronavirus. 

A banda, les donacions també es podran fer a través de la pàgina web granrecapteonline.com, fins al 16 de desembre. Enguany, a més, es poden fer aportacions econòmiques a través del canal de pagament Bizum amb el codi 33596.

Més necessari que mai

La 12a edició del Gran Recapte arriba en un dels moments més complicats dels últims anys. La pandèmia del coronavirus ha fet créixer el nombre de famílies que necessiten ajuda i també ha agreujat la situació de vulnerabilitat i pobresa de moltes altres. De fet, la demanda d'aliments s'ha disparat i ha augmentat en un 40%.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades