Back to top

Tret de sortida a la Fira Velèctric

En aquesta edició els visitants podran provar i informar-se sobre els vehicles i sobre tota mena de mètodes per a fer una transició cap a l'energia verda en diferents àmbits de la vida quotidiana

La Fira Velèctric torna a engegar motors des d'aquest divendres 27 de maig i fins dissabte, 28 de maig, a la plaça de la Llibertat perquè els visitants puguin conèixer de prop les novetats en vehicles elèctrics, siguin d'ús individual o compartit, i alhora puguin gaudir d'un tastet d'aquells aparells que més els cridi l'atenció. L'edició d'aquest 2022 ja ha batut rècord abans de començar, ja que la d'enguany és la que comptarà amb més expositors de totes les edicions: un total de 18 marques s'instal·laran a Reus per mostrar els seus productes. 

L'objectiu de Velèctric es troba en anar avançant, any rere any, en la conscienciació de la ciutadania sobre la importància d'anar fent canvis en l'estil de vida per millorar la situació mediambiental.

'Test drive' i xerrades sobre l'autoconsum

La mostra de mobilitat elèctrica obrirà portes des d'aquest divendres a la tarda, de 17.30 h a 21 hores, i dissabte de 10.30 h a 14 hores i de 18 a 21 hores.

A banda de la zona 'test drive' per provar els vehicles, a la carpa de l'Ajuntament de Reus que hi haurà instal·lada a la plaça de la Llibertat també s'oferirà una xerrada per als veïns que estiguin interessats a canviar el sistema de subministrament cap a un de més verd i incentivar l'autoconsum amb plaques solars demà dissabte a les 12.30 hores. 

Paraules clau:

Notícies relacionades