Back to top

Tret de sortida a la Ganxet Pintxo

La 19ena edició de la ruta de tapes de Reus ha arrancat aquest dijous amb molt d'èxit. Alguns establiments es van quedar sense pintxos en poca estona davant l'allau de participants.

35 establiments de la ciutat participen en l'edició d'aquesta primavera de la Ganxet Pintxo. És la 19ena i es consoliden diversos bars i restaurants que han presentat, enguany, propostes que fan goig de veure i de tastar. Els canelons de rostit, els trinxats de vedella, les cues de bou, però també tonyina i fins i tot postres, que enguany s'han convertit en un dels elements que més incrementen. Els tocs japonesos i els colors del menjar mexicà també són els que més imperen. 

La varietat torna a ser un distintiu, tant des del punt de vista gastronòmic com des de la distribució. I és que els bars i restaurants que participen, tot i ser sobretot al centre, també es mouen per espais allunyats d'aquells icònics indrets d'esbarjo. 

Fins al 10 d'abril

La Ganxet Pintxo ha donat el tret de sortida aquest dijous, oficialment, des de la Llotja de Reus, amb la participació de la capitana de l'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, Esther de Manuel, i el capità del Club de Futbol Reddis, Nico Díaz, que van tallar la cinta que donava per inaugurada l'edició primavera del 2022. 

Paraules clau:

Notícies relacionades