Back to top

Tret de sortida a l'Any Domènech i Montaner

A través d'exposicions, actes culturals i activitats pedagògiques, entre d'altres, s'ha elaborat un programa que s'estendrà des d'aquest mes d'abril fins a final d'any.

La Casa Gasull ha estat l'escenari per presentar la programació de l'Any Domènech i Montaner a Reus. Aquest any es compleixen 100 anys de la mort de l'arquitecte català, que va deixar empremta a la capital del Baix Camp, a través dels nombrosos edificis que va dissenyar. És per això que a la ciutat s'han organitzat desenes d'activitats com exposicions, conferències i actes culturals així com activitats pedagògiques, i propostes per fer difusió de la seva obra arquitectònica.

La programació de l'Any Domènech i Montaner comença a principis d'aquest mes d'abril i es preveu que sigui un programa viu i que es vagin incorporant noves propostes durant l'any.

Des del consistori també es vol aprofitar aquesta commemoració per fer promoció extraordinària de la ciutat i fomentar l'arribada de visitants atrets per les activitats programades en el marc de l'Any Domènech i Montaner.

Paraules clau:

Notícies relacionades