Back to top

Tret de sortida a les X Jornades de la Galera de Cambrils

Cambrils dóna el tret de sortida a les desenes Jornades de la Cuina Marinera i de la Galera. Des d’avui i fins el proper 2 de març, una seixantena de restauradors oferiran menús amb la galera com a element protagonista. Nosaltres hem volgut veure de ben a prop com es cuina un d’aquests plats. És per això que hem visitat el restaurant de Casa Gallau i hem vist de primera mà com fan el tradicional arròs amb galera.

Aquest serà des d’avui i fins el proper 2 de març el peix més buscat als restaurants que participin a les jornades de la Galera de Cambrils. Entre ells trobem Casa Gallau. Amb més de seixanta anys d’experiència en la cuina marinera avui ens ensenyen com fan el seu plat estrella del menú especial de galera. 8 minuts després ja tenim a punt el nostre plat d’arròs amb galera. Un cop a taula, l’acompanyem d’un bon vi blanc i bon profit.