Back to top

"Treure'ns la mascareta depèn del ritme de vacunació"

El director assistencial de l'Hospital Sant Joan de Reus, Salvador Sarrà, recorda que "el virus segueix circulant i cada vegada s'ha de conformar amb gent més jove, on pot fer menys mal".

Des de l'Hospital Sant Joan, Salvador Sarrà, destaca que la ciutadania reusenca està responent positivament a la crida de vacunació. En aquest sentit, subratlla que "ens podrem treure la mascareta en exteriors en funció al ritme de vacunació". Per aquest motiu, fa una crida a vacunar-se, a la vegada que recorda a les administracions que es podrà seguir treballant sempre que arribin les dosis promeses.

"Baixa l'edat de la PCR positiva"

Sarrà també ha destacat que, en els darreres setmanes, han detectat una reducció de l'edat dels nous positius que arriben a l'Hospital Sant Joan de Reus. "L'edat baixa i, en conseqüència, baixen els ingressos, perquè els joves tenen menys capacitat d'emmalaltir de manera greu i, per tant, d'estar ingressats", afegeix.

De fet, ha explicat a Canal Reus que a principis de setmana "comptàvem amb una quinzena de malalts ingressats a l'UCI". Pel que fa als malalts de planta, també han detectat que han començat a disminuir.

Paraules clau:

Notícies relacionades