Back to top

Triomf abans del "tourmalet"

La Fundació Futbol Base Reus encarrila la divuitena victòria consecutiva després de golejar al camp del Júpiter.

Gemma Meseguer ha avançat el Júpiter en la primera oportunitat clara de l'equip local (1-0), amb un xut col·locat en què Judith Cunillera poca cosa hi ha pogut fer. La resposta de l'equip de Marc Mestres, però, no ha tardat a arribar: un minut més tard, Irati Lazcano ha aprofitat una passada a l'espai d'Isa Margalef per regalar la diana de l'empat a Núria Martorell (1-1).

Ja a la represa, les roigs-i-negres han capgirat el marcador. Natàlia Àlvarez en una jugada d'estratègia (1-2), Carme Cendra amb una rematada de cap (1-3) i Cristina Becerra després d'una passada de la mort de Margalef (1-4) han sentenciat l'enfrontament.

La temporada, en joc

Divuitena victòria consecutiva de la Fundació, que encara dues setmanes clau en les seves aspiracions per l'ascens: aquesta setmana rebrà el Fontsanta-Fatjó a l'Estadi, terceres classificades; i la setmana vinent visitaran el camp del seu immediat perseguidor: el Levante las Planas B. Sumar els sis punts implicaria fer una passada de gegant en la lluita per l'ascens a Preferent.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades