Back to top

Un triomf com a antídot

El Reus Deportiu Miró vol recuperar el camí de la victòria aquest diumenge contra el Taradell, en un duel que es disputarà al Palau d'Esports. Els roigs-i-negres volen recuperar-se de la derrota de dimecres contra un rival que només ha guanyat un partit en aquesta lliga.

Guanyar com a solució a la derrota de dimecres. Aquest és el repte que es planteja el Reus Deportiu Miró en el partit que l'enfrontarà al Club Patí Taradell aquest diumenge al Palau d'Esports. Els osonencs només han sumat una victòria des de principi de temporada i arribaran al temple reusenc amb l'objectiu de disputar un partit ajustat.

Aquest serà el tercer duel dels reusencs en una setmana, el segon al Palau d'Esports. La falta de públic a la bombonera seguirà present en el partit contra el Taradell.

hoquei

El Reus Deportiu Miró necessita recuperar el camí de la victòria per recuperar sensacions, ja que la setmana vinent li toca visitar una de les pistes més difícils del món de l'hoquei: el Palau Blaugrana. Joan Nicolàs i Xavier Buixeda seran els encarregats d'arbitrar el duel entre reusencs i osonencs, que es disputarà diumenge a les 18 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades