Triomf i porteria a zero per encarar el clàssic

El Reus Deportiu Virginias s'ha imposat al Lleida Llista (3-0) en el retorn a l'OK Lliga després de l'aturada pel Mundial. Sergi Aragonès amb un doblet i Ferran Giménez, han deixat el duel encarrilat abans del descans.

Ja es trobava a faltar l'OK Lliga. I pocs partits millors que un Reus-Lleida per retornar a la competició domèstica. Després d'un mes i escaig sense lliga per l'aturada pel Mundial, era difícil pronosticar com estarien els dos conjunts en el duel d'avui. Uns dubtes que els de Jordi Garcia han esvaït ràpidament, ja que des del primer segon de l'enfrontament han portat la batuta del partit.

Al minut 10, Sergi Aragonès ha guanyat l'esquena a Jepi Selva i ha aprofitat l'assistència de Marc Julià per fer la diana inicial (1-0). Dos minuts després, el mateix 6 roig-i-negre ha definit a la perfecció des de l'interior de l'àrea (2-0). Julià ha tingut el tercer després d'una dubtosa blava a Joan Cañellas, una oportunitat que l'olotí no ha pogut aprofitar en cap dels dos intents que ha tingut. Amb la superioritat, Ferran Giménez ha sentenciat el partit amb un míssil imparable (3-0).

Apareix Càndid Ballart

Després d'un primer temps on el porter roig-i-negre pràcticament no ha tingut feina, el Lleida ha gaudit de bones oportunitats a la segona part per fer el primer. Un gol visitant que no ha arribat perquè Càndid Ballart ho ha evitat amb diverses aturades de mèrit. En els segons vint-i-cinc minuts, les oportunitats més clares han arribat des de la bola aturada: Ballart ha aturat un penal a Oriol Vives, mentre que Joan Salvat ha fallat en la desena del Lleida.

Victòria important del Reus, que aconsegueix tres punts que el situa en una provisional segona posició de l'OK Lliga. Avui es disputa un Liceo-Barça, si els corunyesos no guanyen, els roigs-i-negres acabaran la jornada com a segons. Dissabte a les 16:30 h, clàssic al Palau Blaugrana, en el que pot ser un duel entre els dos millors equips de l'OK Lliga.