Triomf de la Fundació al camp del Verdú

L'equip dirigit per Marc Mestres encadena la sisena victòria consecutiva. Irati Lazcano i Elsa Doncel amb un doblet han estat les màximes golejadores ganxetes.

Partit més complicat del previst per la Fundació Futbol Base Reus en la seva visita al camp del Verdú. Tot i que al minut 9 Irati Lazcano ha avançat les reusenques en el marcador (0-1), les visitants han forçat l'empat gràcies a un gol de Gemma Vilariño abans del descans (1-1).

A la segona part, aleshores sí, les de Marc Mestres s'han assegurat els tres punts. Lazcano ha firmat el seu doblet amb una rematada des de l'interior de l'àrea petita (1-2). Elsa Doncel ha fet el tercer i el quart (1-4), i el Verdú ha retallat distàncies amb una falta de Mar Vallverdú (2-4). Ja en l'últim minut, Raquel Sánchez ha fet l'últim gol (2-5).

Victòria de la Fundació per continuar com a segones a dos punts del Levante las Planas B. Aquesta setmana, les roigs-i-negres visitaran el camp del Parc.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix