Triomf de líder

Tres punts valuosos de la Fundació contra el Levante las Planas B. El duel entre els dos millors equips de la competició va ser emocionant, i les reusenques van capgirar un resultat advers (0-2) per emportar-se el partit (3-2).

Era el partit, i la Fundació no va fallar. L'inici del duel va ser pel Levante las Planas B, que arribava com a líder de la categoria a l'annex de l'Estadi. Al minut 22, Míriam Sánchez va avançar les visitants amb una rematada de cap des de l'interior de l'àrea petita. Sense temps per reaccionar, poc després el conjunt de Sant Joan Despí va fer el segon a través de Laura Casas.

Tot i el resultat, les roigs-i-negres no es van rendir en cap moment. Irati Lazcano va estar a punt de fer el primer amb una falta des de la frontal de l'àrea, però el refús de la portera visitant el va aprofitar Paula Catalán per inaugurar el marcador local, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

A la represa les reusenques es van apoderar del control del partit, i Maria Aranda en pròpia porteria va situar l'empat en el marcador. Quan faltaven quinze minuts pel final, Isa Margalef va enviar un míssil al fons de la xarxa d'Irene Melero i va donar els tres punts al conjunt roig-i-negre. Victòria de líder de la Fundació, que se situa en la primera plaça de la Primera Catalana en solitari. Aquesta setmana les de Marc Mestres visitaran el camp del Mirasol-Bacó Unión, últimes amb 0 punts.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix