Triomf de prestigi a Hamburg

Nou triomf de la franquícia reusenca a Alemanya, en aquesta ocasió, contra un dels favorits per guanyar la lliga.

Primer va ser a Stuttgart i ara a Hamburg. Les dues primeres jornades dels Dragons lluny de l'Estadi Municipal han acabat amb victòria pels reusencs. En aquesta ocasió, el rival era un os dur, l'Hamburg Sea Devils, vigent subcampió de la competició.

Com en el primer partit, la connexió entre Zach Edwards i Kyle Sweet va ser determinant per la victòria dels Dragons. Els dos primers touchdowns van dur la firma del quarterback i del wide receiver, acompanyats dels field goals de Tavecchio (0-14). Els Sea Devils van empatar el partit (14-14), però abans del descans, Toni Montón va sumar un nou touchdown i Tavecchio el corresponent extrapoint (14-21).

A la represa l'Hamburg va situar l'empat a (21-21), però Tavecchio va transformar un field goal quan faltaven pocs minuts pel final del partit i va assegurar el triomf dels Dragons (21-24). Després de dues victòries consecutives a Alemanya, aquest dissabte els reusencs debuten a casa. Serà dissabte, a partir de les 18 h, contra els Centurions de Colònia.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons