Triomf de prestigi a la Torre Roja

El Reus ha aconseguit tres punts de mèrit davant del Caldes. Els de Jordi Garcia han superat els vallesans (3-4) en un duel complicat.

Inici desencertat del Reus Deportiu a la Torre Roja de Caldes. Semblava que el partit es posava de cara pels de Jordi Garcia quan al minut 5, Lluís Ricart veia la targeta blava, però Raül Marín no ha aprofitat la falta directa. Poc després, el mateix killer ha desaprofitat un penal, i Gelmà un altre. A la quarta ha anat la vençuda, i el mateix Gelmà ha fet gala de la seva pala i ha enviat la bola al fons de la xarxa local (0-1).

Una bona jugada entre Sergi Aragonès i Raül Marín ha finalitzat amb el segon gol del Reus, obra del 9 roig-i-negre (0-2). Abans del descans, Lluís Ricard ha sorprès Càndid Ballart pel primer pal, retallant les distàncies en el marcador (1-2).

Empata el Caldes

Al cap de quinze segons de la represa David Gelmà ha fet la desena falta del Reus. Xavi Rovira no ha desaprofitat la falta directa i ha col·locat l'empat en l'electrònic (2-2). Els ganxets han fet el tercer pagant amb la mateixa moneda que el Caldes, amb una falta directa de Marc Julià en la qual Gerard Camps no hi ha pogut fer res (2-3).

Els d'Eduard Candami no s'han rendit, i amb una jugada polèmica, Blanqué ha aixecat i picat la bola des de darrere de la porteria de Ballart per tornar a igualar el duel (3-3). Una canonada de Gelmà des de fora de l'àrea ha tornat a col·locar els reusencs per davant (3-4), en el que ha estat l'últim gol del partit.

Setena victòria en les darreres vuit jornades del Reus, que continuarà una setmana més a la tercera posició de l'OK Lliga. El pròxim partit dels ganxets (19/02) serà al Palau d'Esports, contra el Deportivo Liceo.