Triomf de prestigi a Sant Boi

El Reus FCR encadena la segona victòria consecutiva fora de casa després d'imposar-se per la mínima al Santboià (0-1).

Guanyar fora de casa és difícil, i té mèrit aconseguir-ho. Un mèrit que s'incrementa si s'aconsegueix per segona setmana consecutiva i contra un històric com el Santboià, que està cridat a lluitar per l'ascens. Partit molt seriós de l'equip dirigit per Marc Carrasco, que s'ha pogut avançar en el marcador al minut 33 des del punt de penal, una pena màxima que Sergi Moreno no ha pogut transformar

Abans del descans, però, el capità Uri Benito ha aconseguit l'única diana del partit, gràcies a un bon gol des de la frontal de l'àrea (0-1). A la segona part, els roigs-i-negres han mantingut el resultat favorable i han aconseguit una nova victòria lluny de Reus. Sis de sis i líders de la Primera Catalana. Diumenge vinent, debut a l'Estadi contra el CP Sarrià (12 h).

FOTOGRAFIA: Reus FCR