Triomf sofert contra el Prat

Les de Marc Mestres no han marcat el gol de la victòria fins al tram final de partit. Una diana que ha arribat, novament, en una jugada d'estratègia.

La Fundació Futbol Base Reus suma la vuitena victòria consecutiva, un triomf que ha arribat després de guanyar el Prat en un partit ajustat (2-1). I això que les de Marc Mestres s'han avançat en el marcador al minut 15, amb una diana de la davantera pitxitxi Irati Lazcano. Tot i que les roigs-i-negres han controlat el partit, els darrers compassos del primer temps han estat per les visitants, que han empatat a través de Virginia Cantillo.

L'estratègia, decisiva

Les reusenques han polit detalls al segon temps, però la diana no ha arribat fins al minut 86, quan Cristina Becerra ha fet el gol de la victòria a la sortida d'un córner. D'aquesta manera, la Fundació ha sumat tres punts més que permet que les reusenques puguin continuar perseguint el Levante las Planas B. Diumenge la Fundació jugarà al camp de l'Hospitalet.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix